Beplanting buitenruimte

De juiste beplanting van uw buitenruimte of openbare gelegenheid kan voor de gewenste atmosfeer zorgen. Hoveniersbedrijf Goes kan u adviseren over de beplanting van uw buitenruimte. Dit kan er voor zorgen dat deze minder arbeidsintensief is en u toch het gewenste resultaat bewerkstelligt.

Sierbeplanting bij entree

De entree van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie beplanting zorgt er voor dat uw bedrijfspand, en dus u bedrijf, er verzocht en professioneel uitziet. Voor het aanbrengen van deze beplanting bespreekt Hoveniersbedrijf Goes eerst uw wensen en alle daarbij horende mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen adviseren wij u welke beplanting het meest geschikt is voor uw situatie. Zo kunt u met een goed gevoel uw cliënten ontvangen.

Praktische beplanting buitenruimte

Naast het visuele aspect van beplanting kan het u ook praktische voordelen bieden. Zo kan de juiste beplanting geluidsoverlast verminderen, waardoor uw werknemers minder snel afgeleid zullen zijn en een hogere arbeidsproductiviteit kunnen realiseren.

Seizoensgebonden beplanting buitenruimte

Seizoensgebonden beplanting kan er voor zorgen dat uw buitenruimte ieder seizoen een belevenis is. Zo kunt u ook in de winter genieten van mooi groen, terwijl tijdens de zomer of lente alle kleuren en bloemen mooi naar voren komen. Dit wordt natuurlijk met u besproken tijdens de ontwikkelen van het beplantingsplan.

Beplantingsplan van uw buitenruimte

Een beplantingsplan is een overzichtstekening waarin de plaats van bomen, heesters en vaste planten is weergegeven. Het beplantingsplan zorgt ervoor dat uw buitenruimte het hele jaar door een fijn aanzicht heeft.

De keuzen voor de juiste beplanting zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals structuur, type bodem en de ligging van uw buitenruimte. Ook wordt er rekening gehouden met de compositie, kleuren, bloeitijden en de intensiviteit van onderhoud.

Tijdens het ontwikkelen van het beplantingsplan staan uw wensen natuurlijk voorop. Hoveniersbedrijf Goes zal u adviseren om er voor te zorgen dat u het gewenste eindresultaat geleverd krijgt.
Laag onderhoudsintensief beplantingsplan buitenruimte
Veel ondernemingen kiezen voor een buitenruimte die laag onderhoudsintensief is. Dit kunnen wij meenemen in ons beplantingsplan. Wanneer u hier behoefte aan heeft, is het ook mogelijk een onderhoudscontract op te stellen, zodat u voor een periode van tijd uw volledige focus kunt richten op het ondernemen.

Aanleg gazon buitenruimten

Het gazon is een onderdeel van het beplantingsplan en ook een eventuele aanleg hiervan kan meegenomen worden tijdens de ontwikkeling van dit plan. Wij kunnen zowel graszoden plaatsen als graszaad zaaien voor kleine en grote oppervlakten.

Het voordeel van graszoden is dat deze het hele jaar door geplaatst kunnen worden. Dit geldt helaas niet voor het zaaien van graszaden. Dit kan alleen in de maanden mei tot en met augustus.

Naast het aanbrengen van graszoden biedt Hoveniersbedrijf Goes ook de mogelijkheid om deze voor u te onderhouden.


Vraag een offerte aan die betrekking heeft tot beplanting buitenruimte.

Wilt u een buitenruimte dit uitstraalt waar uw bedrijf voor staar? Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen uw graag.
offerte aanvragen