Aanleg buitenruimte Bell Hotel timmerwerk
Aanleg buitenruimte Bell Hotel bestrating
Terug Zandvoort

Aanleg buitenruimte Bell Hotel

Ontwerp Grondwerk Aanleg

Voor het Bell Hotel in Zandvoort verzorgden we de aanleg van de buitenruimte, bestaande uit bestrating en beplanting van de voor- en achtertuin en de realisatie van een geluidsdichte bergruimte.

Lees Meer
Grondwerk

Verschillende Grondwerkzaamheden

De grondwerkzaamheden bestonden uit leeghalen en afgraven van de voor- en achtertuin. Daarbij zijn bestaande muren afgebroken en afgevoerd. Voor de nieuw te plaatsen muren en schuur creëerden we de juiste grond-/zandlagen en we pasten grondverbetering toe. 

Aanleg buitenruimte Bell Hotel entreebestrating
Ontwerp

Modern Ontwerp

Passend bij de uitstraling van het hotel stond in het ontwerp een strakke en chique uitstraling centraal. We werken een 2D- en 3D-ontwerp uit, waarin we zorgden voor een rustige en moderne sfeer die aansluit bij zowel het hotel als de ligging van het hotel aan de kust.

Ontwerp buitenruimte Bell Hotel liggend
Aanleg buitenruimte Bell Hotel bestrating
Aanleg

Aanleg Bestrating

Om te zorgen dat er een geheel ontstond, is voor de bestrating zowel aan de voor- als aan de achterzij gekozen voor keramische tegels. Bij de entree brachten we een verhoging aan van dezelfde tegels. Bij de voortuin brachten we een gemetselde muur aan, waarbij we gebakken steensoort gebruikten die overeen komt met de steensoort van het hotel. Om het hoogteverschil op te vangen realiseerden we in de muur van de voortuin een trap met meerdere treden. Bij de bestrating hebben we tevens elektra aangelegd, om de gehele buitenruimte te kunnen voorzien van verlichting.

Aanleg

Timmerwerk Schuur en afscheiding

Bijzonder in dit project was de royale berging voor onder andere fietsen en die tevens dienst doet als opslag voor airco-units. Deze units zorgen voor een prettig klimaat binnen in het hotel. Het gebruik van deze units zorgt echter ook voor het nodige geluid. Om hinder voor de hotelgasten te minimaliseren, realiseerden we in de schuur een speciale ruimte voor de airco-units. We maakten dit deel van de schuur geluidsdicht middels luchtstroomkamers en isolatie. Voor de realisatie van de gehele schuur brachten we, na de klikmelding, rondom de fundering aan en vervolgens een verharding van beton en tegels. Hierna realiseerden we een maatwerk schuur van vuren hardhout.

De achtertuin is te benaderen via de individuele hotelkamers op de begane grond. Om gescheiden terrassen te creëren leverden en plaatsten we verspreid over de gehele achtertuin schuttingen van vuren hardhout.

Aanleg buitenruimte Bell Hotel timmerwerk en opslag
Aanleg buitenruimte Bell Hotel timmerwerk
Aanleg buitenruimte Bell Hotel sedum dak
Beplanting

Passende Beplanting

In het beplantingsplan kozen we voor beplanting die bestand is tegen de weersinvloeden van deze omgeving. We legden verschillende grassoorten aan en stevige planten. Ook plantten we een fraaie bonsaiboom aan de voorkant van de entree.

Beplantingsplan achtertuin Bell Hotel
Aanleg buitenruimte Bell Hotel beplanting
Aanleg buitenruimte Bell Hotel bestrating achterzijde

Projecten In hetzelfde straatje

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen