Terug naar overzicht
Onderhoud

Tuinonderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig, zodat alle beplanting mooi en gezond blijft. Ons team heeft ontzettend veel plantenkennis en het benodigde materieel om de tuin optimaal te verzorgen en onderhouden.

Onderhoud

Tuinonderhoud op contractuele basis

Bij de ene klant komen we ieder jaargetijde, bij de andere één keer per jaar. Het is maar net wat de wensen zijn en wat nodig is. Wij zorgen voor het onderhoud van zowel kleine tuinen als grote percelen. Het onderhoud aan tuinen bieden we aan op contractuele basis. Onderhoud dat we uitvoeren is bijvoorbeeld: hagen snoeien, beplanting en bomen verzorgen, bladeren afvoeren, ruimen van sneeuw. Onze onderhoudspakketten zijn als volgt ingedeeld: wekelijks, maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks, eenmalig en gazononderhoud.

Bestrating, ontwerp en aanleg landgoed in duingebied Santpoort
Onderhoud buitenruimte tuin
Beplanting,. ontwerp en aanleg van gezellige achtertuin met veranda in Santpoort
Beplanting en gazon boerderijtuin

Wekelijks tuinonderhoud

Een grote tuin is heerlijk, maar ook veel werk. Soms is wekelijks onderhoud nodig. Gelukkig houdt ons team wel van hard werken. Geen tuin is ons te groot en we doen niets liever dan een tuin mooi en bloeiend houden. We zorgen ervoor dat het hele jaar rond de tuin gezond is en er netjes uitziet. Met wekelijks onderhoud voeren we werkzaamheden uit zoals grasmaaien, onkruid wieden, verplanten en aanplanten en bemesting. Ook alle seizoenswerkzaamheden behoren tot dit pakket, waarmee we de tuin klaarmaken voor een komend seizoen.

Onderhoud tuin en buitenruimte

Maandelijks tuinonderhoud

Bij een middelgrote tuin is de arbeidsintensiteit niet hoog genoeg voor wekelijks onderhoud, maar is maandelijks onderhoud vaak wel wenselijk. Met een maandelijks onderhoudscontract komen we elke maand langs om de tuin bij te werken. Onze werkzaamheden bestaan dan bijvoorbeeld uit snoeien, onkruid wieden, graskanten bijwerken en eventuele waterpartijen schoonmaken.

 

Ontwerp, aanleg en onderhoud landgoed in duingebied Santpoort

Onderhoud per kwartaal

Elke tuin heeft onderhoud nodig, ook een kleinere tuin. Vaak is het onderhoud bij een kleinere tuin seizoensgebonden. Denk bij onderhoud per kwartaal aan bijvoorbeeld het snoeien en verzorgen van de beplanting en voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We houden van grote tuinen, maar koesteren ook zeker het kleine! Dus ook met tuinonderhoud per kwartaal helpen we graag.

Ontwerp en aanleg tuin met luxe buitenverblijf Overveen met beplantingsplan

Halfjaarlijks tuinonderhoud

Bij een minder arbeidsintensieve tuin is halfjaarlijks onderhoud vaak voldoende. Met zo’n onderhoudscontract komt ons team langs voor het onderhoud van de beplanting en het snoeien van de tuin. Dit onderhoudscontract is ook zeer geschikt voor mensen met groene vingers. Ons halfjaarlijks bezoek is dan bijvoorbeeld gericht op extra hulp rondom de wisseling van de seizoenen.

Beplanting en aanleg van oprit en royale tuin in Bloemendaal

Onderhoud gazon en boomverzorging

Een gazon vergt ander onderhoud. Hoveniersbedrijf Goes zorgt ervoor dat een gazon regelmatig wordt behandeld met kalk, mest of een verticuteerproces, waardoor mos geen kans krijgt en het gras voldoende zuurstof en licht. Als we een gazon onderhouden, zorgen we ook voor mooi gemaaid gras. Staan er bomen in de tuin? Weet dat een boomeigenaar in Nederland verplicht is deze te onderhouden. Hoveniersbedrijf Goes kan daarin ondersteunen en de verzorging uit handen nemen. Wij voeren dan onderhoud uit, zoals snoeien, uitdunnen, controles of kappen. Boomverzorging bieden we aan als losse dienst of als onderdeel van het onderhoudsplan. Ook kunnen wij zorg dragen voor de zogenaamde VTA-controle (Visual Tree Assessment). Wij werken daarvoor samen met gecertificeerde boomveiligheidscontroleurs.

Onderhoud boerderijtuin

Naast onderhoud op contractuele basis bieden wij al onze diensten ook als eenmalige dienst aan. Denk hierbij aan het verwijderen van bomen of stronken, het snoeien van hagen, het verhelpen van verzakte bestrating en het onderhoud aan groenwerk in de tuin.

Onderhoud originele achtertuin

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen