Terug naar overzicht
Onderhoud

Onderhoud

Elke buitenruimte heeft onderhoud nodig, zodat alle beplanting mooi en gezond blijft en verharding stabiel en egaal. Hoveniersbedrijf Goes werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en verzorgt de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte. Daarmee dragen we bij aan een duurzame en groene omgeving.

Onderhoud

Onderhoud op contractuele basis

Een verzorgde buitenruimte draagt bij aan de beleving, sociale veiligheid en gezondheid van mensen. Hoveniersbedrijf Goes zorg voor een representatieve groene buitenruimte. Elke buitenruimte, hoe goed aangelegd ook, heeft periodiek onderhoud nodig. Wij kunnen dit deels of volledig uit handen nemen. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een kwalitatieve en duurzame buitenruimte, waarbij we in het onderhoud rekening houden met de gebruikers. Vooraf maken we duidelijke afspraken, bijvoorbeeld over de frequentie en wijze van onderhoud. Onze onderhoudspakketten zijn als volgt ingedeeld: wekelijks, maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks, eenmalig en gazononderhoud.

De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren op contractuele basis zijn onder andere: het snoeien van hagen, beplanting en bomen, het onkruidvrij houden van de buitenruimte, bemesten, beplanten, het afvoeren van bladeren, het ruimen van sneeuw en het verzorgen van een gazon. De intensiviteit van onderhoud aan buitenruimten is afhankelijk van de beplanting en het totale oppervlakte.

Ontwerp en aanleg park Delft beplanting boomverzorging
Beheer en groenonderhoud Rijksmonument
Onderhoud buitenruimte maaier_afstand

Wekelijks onderhoud

Grote buitenruimten zijn vaak arbeidsintensief, waardoor het soms noodzakelijk is om deze wekelijks te onderhouden. Voor hoveniersbedrijf Goes is geen buitenruimte te groot. Met wekelijks onderhoud voeren we werkzaamheden uit zoals grasmaaien, onkruid wieden, verplanten, aanplanten en bemesting. Ook alle seizoenswerkzaamheden behoren tot dit pakket, waarmee we de buitenruimte klaarmaken voor een komend seizoen.

Beheer en groenonderhoud Rijksmonument snoeiwerkzaamheden

Maandelijks onderhoud

Bij middelgrote buitenruimten is de arbeidsintensiteit niet hoog genoeg om wekelijks onderhoud te verzorgen, maar is er wel genoeg werk te verrichten op maandelijkse basis. Hoveniersbedrijf Goes verzorgt in dit geval maandelijks het onderhoud van de buitenruimte, zodat deze er elk moment van het jaar verzorgd en professioneel uitziet.

Beheer en groenonderhoud Rijksmonument onderhoud beplanting

Onderhoud per kwartaal of seizoensgebonden onderhoud

Onderhoud voor kleinere buitenruimten is vaak seizoensgebonden. Denk bij onderhoud per kwartaal aan het snoeien en verzorgen van beplanting, zodat deze er het hele seizoen verzorgd bijstaat. Ook kunnen we in overleg nieuwe beplanting plaatsen.

Beheer en groenonderhoud Rijksmonument onderhoud buitenruimte

Halfjaarlijks onderhoud

Halfjaarlijks onderhoud is voor minder arbeidsintensieve en kleine buitenruimten. Het onderhouden van de beplanting en het snoeien van de buitenruimte voldoet met twee onderhoudsbeurten per jaar.

Onderhoud gazon in een buitenruimte

Een gazon in de buitenruimte vraagt specifiek onderhoud. Hoveniersbedrijf Goes zorgt ervoor dat een gazon regelmatig wordt behandeld met kalk, mest of een verticuteerproces, waardoor mos geen kans krijgt en het gras voldoende zuurstof en licht. Als we een gazon onderhouden, zorgen we ook voor mooi gemaaid gras. Staan er bomen in de buitenruimte? Weet dat een boomeigenaar in Nederland verplicht is deze te onderhouden. Hoveniersbedrijf Goes kan daarin ondersteunen en de verzorging uit handen nemen. Wij voeren dan onderhoud uit, zoals snoeien, uitdunnen, controles of kappen. Boomverzorging bieden we aan als losse dienst of als onderdeel van het onderhoudsplan. Ook kunnen wij zorgdragen voor de zogenaamde VTA-controle (Visual Tree Assessment). Wij werken daarvoor samen met gecertificeerde boomveiligheidscontroleurs.

Onderhoud buitenruimte maaier_afstand

Eenmalig onderhoud

Naast onderhoud op contractuele basis kunnen wij ook van dienst zijn voor eenmalig onderhoud aan een buitenruimte. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het verwijderen van bomen, stronken, heesters en het snoeien van hagen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van verzakte bestrating en/of parkeerplaatsen. Of we verzorgen eenmalig onderhoud aan groenwerk of bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe beplanting bij een entree.

Onderhoud buitenruimte door hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes heeft ruime ervaring op het gebied van het onderhouden van buitenruimten. We beschikken over alle kennis en materieel om ervoor te zorgen dat iedere buitenruimte er verzorgd uitziet. Daarmee dragen we bij aan een duurzame leefomgeving waarin groen centraal staat.

Ontwerp en aanleg park Delft gazon en bestrating

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen