Terug naar overzicht
Aanleg

Aanleg

De buitenruimte is het visitekaartje van een bedrijf. De inrichting van een buitenruimte draagt bij aan het imago en aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Hoveniersbedrijf Goes adviseert over de inrichting van elke buitenruimte. Vervolgens kunnen wij met ons totale dienstenpakket de aanleg en inrichting verzorgen.

Aanleg

Vakkundige aanleg buitenruimte

De buitenruimte rondom een bedrijf of organisatie is vaak de eerste fysieke kennismaking voor een bezoeker. De mate van onderhoud en manier van inrichting draagt bij in de beeldvorming. Daarom is het belangrijk dat de buitenruimte met zorg is aangelegd en goed wordt onderhouden. Bestrating en verharding aanbrengen is vakwerk. Er moet bijvoorbeeld gezorgd worden voor de juiste opsluitingen en afwatering. Hoveniersbedrijf Goes heeft daarvoor alle kennis en expertise in huis. Wij denken proactief mee en hebben oog voor de ambities en doelstellingen van onze opdrachtgever op het gebied van duurzaamheid.

Ontwerp en aanleg park Delft inrichting buitenruimte
Aanleg bedrijfsterrein grondwerkzaamheden
Aanleg fabrieksterrein betonblokken_Haarlem

Bestrating en verharding

De juiste bestrating van een bedrijfspand, buitenruimte of openbare gelegenheid zorgt voor een verzorgde uitstraling. De vorm, kleur, manier van leggen of het materiaalgebruik kan bijdragen aan de gewenste uitstraling van het bedrijf. Daarnaast heeft de bestrating van een buitenruimte ook een praktisch element in zich. Door slim te bestraten wordt ruimte gecreëerd voor bijvoorbeeld containers, fietsen, voertuigen of een ontspanningslocatie voor klanten en medewerkers. Hoveniersbedrijf Goes kan alle werkzaamheden rondom de aanleg van een buitenruimte verzorgen.

Aanleg buitenruimte Bell Hotel timmerwerk

Opritbestrating

Ook voor de bestrating van een oprit kunnen wij van dienst zijn. Bij veelvuldig gebruik is de juiste verharding van groot belang. Wij hebben al het materieel in huis om een oprit goed te egaliseren. Allereerst brengen wij puinkorrel aan voor stabilisatie, waardoor er voldoende drukvastheid is. Daarmee worden verzakkingen voorkomen. Vervolgens kunnen wij bijna iedere bestrating naar wens aanbrengen, waarbij we zoveel mogelijk gebruikmaken van duurzame materialen. Zo zorgen we voor een duurzame buitenruimte, waarvan de gebruikers lange tijd gebruik kunnen maken.

Aanleg en inrichting betonplaten bedrijfsterrein

Aanleg parkeerplaatsen of bedrijfsterrein

Van goed aangelegde parkeerplaatsen of bedrijventerrein hebben gebruikers en bezoekers lange tijd plezier. Hoveniersbedrijf Goes heeft alles in huis om dit te verzorgen. In het ontwerp houden we rekening met het draagvermogen van de bestrating, de gewenste sfeer, wijze van gebruik en randvoorwaarden rondom onderhoud en financiële middelen. Vervolgens kiezen we voor materiaal dat past bij de ondergrond en algehele wensen qua sfeer en uitstraling. In de uitvoering proberen wij de overlast altijd te beperken tot een minimum en werken we zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld door regenwater milieubewust af te voeren. Het resultaat is een verharding die functioneel aan alle wensen en eisen voldoet en lange tijd meegaat.

Aanleg en bestrating bedrijfsterrein

Beplanting in de buitenruimte

Naast bestraten of verharden adviseert hoveniersbedrijf Goes ook over de groene invulling van een buitenruimte. Beplanting in de buitenruimte is beeldbepalend en brengt sfeer. Bovendien draagt het bij aan het creëren van een gezonde en prettige omgeving om in te werken en verblijven. Wij hebben veel ervaring met het (planmatig) beplanten in de buitenruimte en werken altijd met een beplantingsplan.

Ontwerp en aanleg park Delft beplanting boomverzorging

Inrichting van de buitenruimte

Naast bestrating en beplanting realiseert hoveniersbedrijf Goes ook diverse elementen voor de inrichting van een buitenruimte. Denk daarbij aan timmerwerk op maat, zoals een terras, fietsenstalling of vlonder. Met bijvoorbeeld een ruime overkapping kan een droge plek worden gecreëerd in een bedrijfstuin of op een terras. Ook kunnen wij worden ingeschakeld voor het plaatsen van plantenbakken, speelapparatuur, prullenbakken en straatverlichting. 

Ontwerp en aanleg park Delft timmerwerk vlonder

Onderhoud buitenruimte

Nadat een buitenruimte is aangelegd, is het van belang deze te onderhouden om bijvoorbeeld verzakkingen te voorkomen. Of om te zorgen dat een gazon mooi blijft en de beplanting gezond. Hoveniersbedrijf Goes werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en verzorgt de aanleg en het onderhoud van het groen in de buitenruimte. Wij bieden onderhoud aan op contractuele basis en als eenmalige dienst.

Beheer en groenonderhoud Rijksmonument

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen