Over ons

Betrouwbaar, vakkundig en professioneel
Hoveniersbedrijf Goes is gevestigd in Santpoort en wordt gerund door Dennis Goes. Het bedrijf bestaat uit een team vakkundige medewerkers die met passie voor hun vak iedere buitenruimte duurzaam inrichten en onderhouden. De afgelopen jaren is hoveniersbedrijf Goes betrokken geweest bij de meest uiteenlopende projecten.

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. Wij zijn ervan overtuigd dat met hard werken en een gezonde dosis inlevingsvermogen alles mogelijk is. Voor bedrijven zijn wij een groene partner op het gebied van duurzaamheid en onderhoud. Onze afspraken zijn helder en onze aanpak is flexibel. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd en we kunnen onze opdrachtgevers op vaktechnisch gebied van de juiste informatie te voorzien. In ons werk zoeken we naar de juiste balans tussen functie en omgeving. Wij zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Hoveniersbedrijf Goes Team

Van ontwerp, tot aanleg en onderhoud

De buitenruimte is het visitekaartje van een bedrijf. De inrichting van een buitenruimte draagt bij aan het imago en aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Hoveniersbedrijf Goes adviseert over de inrichting van elke buitenruimte. Vervolgens kunnen wij met ons totale dienstenpakket de aanleg en het onderhoud verzorgen.

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen