Terug naar overzicht
Ontwerp

Ontwerp

Hoveniersbedrijf Goes ontwerpt en realiseert duurzame en kwalitatieve buitenruimten. Met ons totale dienstenpakket, jarenlange ervaring, up-to-date kennis van materialen en methodieken is elke buitenruimte bij ons in professionele handen.

Ontwerp

Vakkundig ontwerp buitenruimte

Een goed aangelegd en onderhouden bedrijfsterrein of buitenruimte geeft ieder pand of gebouw de juiste uitstraling. Het zorgt voor die belangrijke eerste indruk van bezoekers. Voor hoveniersbedrijf Goes begint de aanleg van een buitenruimte met het ontwerp. Dit doen wij in overleg met de opdrachtgever, waarbij wij nadrukkelijk kijken naar zowel zakelijke ambities en wensen als de aansluiting bij de omgeving en het gebruik na de aanleg. In het ontwerp maken we een vertaling van bijvoorbeeld de duurzaamheidsvisie van de opdrachtgever en wensen op het gebied van onderhoud van de buitenruimte. Voor een breed scala aan buitenruimten kunnen wij van dienst zijn: van bedrijfstuin tot stadspark, van fabrieksterrein tot natuurgebied. Met onze kennis en expertise zorgen we voor een ontwerp waarin we zowel oog hebben voor de functionaliteit als aansluiting op de omgeving. De keuzes die gemaakt worden aan de hand van een ontwerp zijn bepalend voor de aanleg en het verdere onderhoud. Ons professionele 2D en 3D ontwerp zorgt voor weloverwogen keuzes.

Ontwerp buitenruimte Bell Hotel liggend

Een doordacht beplantingsplan

Groenvoorziening in zowel de zakelijke als non-profitsector draait om een duurzame leefomgeving. Daaraan draagt hoveniersbedrijf Goes graag een steentje bij. Door het vakkundig en doordacht inrichten van de openbare ruimte zorgen we voor een prettige groene omgeving die aansluit bij uitstraling die onze opdrachtgever voor ogen heeft. Wij adviseren over de beplanting in iedere buitenruimte en werken altijd met een beplantingsplan.

Beplantingsplan aanleg park delft

Schetsontwerp aanleg park delft

Timmerwerk als onderdeel van het ontwerp

Het ontwerp van een buitenruimte gaat geregeld gepaard met de inrichting. Hoveniersbedrijf Goes kan van dienst zijn met een breed scala aan maatwerk timmerwerk. Denk daarbij aan zitelementen voor in een park of bedrijfstuin, houten vlonder voor bij de waterkant, stevige afscheidingen en schuttingen of extra opslagruimte in de vorm van een schuur of berging. Wij denken altijd mee om te komen tot een buitenruimte die volledig aansluit bij wat de opdrachtgever voor ogen heeft.

Aanleg buitenruimte Bell Hotel timmerwerk

Totaalaanbod

Met het totaalaanbod van Hoveniersbedrijf Goes kunnen we het ontwerp en aanleg volledig op ons nemen. Ons team bestaat uit een vakkundige medewerkers die met passie voor hun vak iedere buitenruimte duurzaam ontwerpen en inrichten. Onze afspraken zijn helder en onze aanpak is flexibel. Moet de buitenruimte na aanleg onderhouden worden? Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan.

Beheer en groenonderhoud Rijksmonument onderhoud gazon

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen