Aanleg buitenruimte

Voor elke klant zijn de buitenruimten van het pand van uw bedrijf de eerste fysieke kennismaking met uw onderneming. Het goed onderhouden van buitenruimten (of het nou gaat om tuinen, parkeergelegenheden of een oprit) vergroot de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Hoveniersbedrijf Goes kan u adviseren over de mogelijkheden van uw buitenruimten om zo voor u het gewenste, professionele aanzicht te realiseren.

Bestrating en verharding ter behoeve aanleg buitenruimte

De juiste bestrating van uw bedrijfspand, buitenruimten of openbare gelegenheid zorgt voor een verzorgde uitstraling. De vorm, kleur, het materiaal of de manier van aanleggen kan allemaal bijdragen aan de door u gewenste professionele uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast is bestrating van uw buitenruimten ook praktisch. Zo heeft u ruimte voor containers, fietsen, voertuigen, en een rokers- of ontspanningslocatie voor klanten en medewerkers.

Oprit bestrating buitenruimten

Ook voor de bestrating van uw oprit kunnen wij u van dienst zijn. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij iedere oprit egaliseren en een puinkorrel aanbrengen ter stabilisatie. Dit zorgt ervoor dat u voldoende drukvastheid heeft op uw oprit, buitenruimte of parkeerplaats, waardoor verzakkingen worden voorkomen. Na het aanbrengen van deze “drukvaste laag” kunnen wij iedere bestrating naar wens aanbrengen. Dit zorgt voor een duurzame buitenruimte waar u, uw medewerkers of collega’s en uw cliënten voor een lange tijd van kunnen genieten.

Bekijk onze aanleg buitenruimte projecten

hovenier

Riolering Zandbergen

Bekijk project
hovenier

Inrichting buitenruimte Boekelaar

Bekijk project
hovenier

Buitenruimte fabriek Haarlem

Bekijk project

Vraag een offerte aan die betrekking heeft tot uw buitenruimte.

Wilt u een buitenruimte dit uitstraalt waar uw bedrijf voor staar? Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen uw graag.
offerte aanvragen