Aanleg fabrieksterrein betonblokken_Haarlem
Terug Haarlem

Aanleg fabrieksterrein Haarlem

Aanleg Grondwerk

Voor een fabriek in Haarlem verzorgden wij nieuwe verharding en verbetering van de buitenruimte. Belangrijk was een normale doorgang van de fabrieksprocessen.

Lees Meer
Grondwerk

Verschillende Grondwerkzaamheden

De grondwerkzaamheden bestonden uit 46 centimeter onder het maaiveld afgraven van 1500 vierkante meter buitenterrein. De vrijgekomen grond egaliseerden we op een naastliggend terrein. Hierna vulden we het terrein aan met 1200 kuub menggranulaat om een stabiele ondergrond te realiseren voor zowel het werkterrein als een nieuwe toerit. Het werkterrein is hierna afgevuld met een laag van 10 centimeter straatzand dat via laser apparatuur is geëgaliseerd. De toerit vulden we af met een laag van 5 centimeter asfaltsnippers om stofwolken te voorkomen.

Aanleg fabrieksterrein werkauto_Haarlem
Aanleg

Aanleg Bestrating

Voor de verharding van het terrein is gekozen voor 1.440 vierkante meter vloerplaten met een stalen hoekrand. Deze vloerplaten zijn voorzien van het Komo keurmerk voor zware belasting van vrachtverkeer. De vloerplaten zijn aangeheeld op bestaande verharding door middel van het bestraten van 500 vierkante meter klinkers. Dit is gedaan om hoogteverschillen in het terrein op elkaar aan te sluiten.

Aanleg fabrieksterrein betonplaten_Haarlem
Aanleg

Buitenruimte Afwatering

Voor de afwatering van het terrein hebben we de platen in afschot naar het midden van het terrein gelegd. Over de hele breedte van het terrein brachten we een lijngoot aan, in afschat richting een zandvangput die we aansloten op het hoofdriool. Op die manier is gezorgd voor voldoende waterafvoer tijdens hevige neerslag. Tijdens het uitvoeren van alle werkzaamheden heeft de fabriek op normaal niveau geopereerd. De laadkuil is tijdens de werkzaamheden geen moment gesloten geweest. Transport van en naar de fabriek heeft geen hinder ondervonden.

Aanleg fabrieksterrein buitenterrein_Haarlem

Projecten In hetzelfde straatje

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen