Terug naar overzicht
Grondwerk

Grondwerk

Goed grondwerk is een essentiële voorwaarde voor de ontwikkeling van een mooie en verzorgde buitenruimte. Hoveniersbedrijf Goes beschikt over al het materieel en ervaren medewerkers om deze werkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Grondwerk

Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden omvat alle werkzaamheden die nodig zijn voor een goede, gezonde en stabiele grond. Denk daarbij aan het afvoeren en vervangen van oude grond, ophogen of verlagen van een terrein en aanbrengen van funderingen. Daarmee zorgen we voor een goede buitenruimte waar groen gezond kan groeien en de bestrating functioneel kan worden gebruikt.

Aanleg fabrieksterrein buitenterrein_Haarlem
Aanvoer materialen trap Kennemerduinen
Grondwerk waterpartij

Afgraven buitenruimte en grondafvoer

Voordat wij een buitenruimte kunnen voorzien van een gezonde bodem, voeren we eerst de oude grond af. We graven daarvoor de buitenruimte af. In dit proces kunnen wij ook hoogteverschillen aanbrengen voor bijvoorbeeld de aanleg van parkeerplaatsen, een fietsenstalling of vijver.

Aanvullen en ophogen van buitenruimte

Nadat de buitenruimte is afgegraven en de oude grond is afgevoerd, vullen wij de buitenruimte aan met verse voedzame grond. Dit zorgt ervoor dat de buitenruimte een voedzame bodem krijg waarop de beplanting of een gazon kan groeien en bloeien. Ook wordt de buitenruimte direct op de juiste hoogte gebracht (egaliseren), wat zorgt voor een goede afwatering.

Aanleg fabrieksterrein betonplaten_Haarlem

Grondverbetering buitenruimte

Voedzame grond zorgt ervoor dat de beplanting en het gazon in een buitenruimte ideaal kan groeien en bloeien. De grond is een belangrijke drager van voeding, lucht en vocht voor beplanting. Een goede en voedzame grond vermindert bovendien de kans op ziektes. Bij zowel de aanleg van een nieuwe buitenruimte als de renovatie van een bestaande buitenruimte zorgen we hiervoor. Bij een nieuwe buitenruimte leveren we gezonde grond, wat zorgt voor een stevige bodemstructuur. Ook letten we erop dat de grond tijdens de werkzaamheden niet wordt dichtgereden met zware machines. Bij een bestaande buitenruimte bewerken we de grond met organische mest en andere effectieve middelen, zodat deze weer vruchtbaar wordt. 

Vervoer aanleg trap Kennemerduinen

Leveren nieuwe grond buitenruimte

Grond of zand nodig voor de aanleg van een buitenruimte? Ook voor alleen de aanvoer van zand en grond helpen we graag. Wij kunnen bijna alle gewenste materialen leveren en adviseren over de verwerking, het gebruik en onderhoud.

Uitgraven van funderingen in uw buitenruimte

Een goede en stevige fundering is essentieel voor de aanleg van een buitenruimte. Hoveniersbedrijf Goes verzorgt het grondwerk voor funderingen. Wij beschikken over een breed machinepark waarmee wij iedere fundering kunnen uitgraven. Het funderingswerk kan eventueel gepaard gaan met andere grondwerkzaamheden, zoals sloopwerk, uitgraven of en bouwrijp maken van de grond.

Aanleg riolering fabrieksterrein graafwerkzaamheden

Terreinindeling en inrichting buitenruimte

Van beplanting tot bestrating en inrichting. Hoveniersbedrijf Goes adviseert en realiseert de totale indeling en inrichting van een buitenruimte. Wij leveren timmerwerk op maat, zoals een fietsenstalling, vlonder of buitenverblijf. Ook kunnen wij worden ingeschakeld voor het plaatsen van plantenbakken, speelapparatuur, prullenbakken en straatverlichting. De inrichting van een buitenruimte draagt bij aan het imago en aan de duurzaamheidsdoelstellingen van een organisatie. Hoveniersbedrijf Goes adviseert over de inrichting van elke buitenruimte. Vervolgens kunnen wij met ons totale dienstenpakket de aanleg en het onderhoud verzorgen.

Ontwerp en aanleg park Delft

Grondwerk buitenruimte door hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes heeft een professioneel machinepark en ervaren personeel. Wij kunnen iedere buitenruimte afgraven, op hoogte brengen en de juiste verse voedzame ondergrond aanbrengen. Wij denken proactief mee en zorgen altijd voor een buitenruimte die aansluit op het doel en het gebruik. 

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen