Aanleg riolering fabrieksterrein
Aanleg riolering fabrieksterrein grondwerkzaamheden
Aanleg riolering en vetput fabrieksterrein
Terug Haarlem

Aanleg riolering fabrieksterrein

Aanleg Grondwerk

Op een fabrieksterrein in Haarlem plaatsten we nieuwe vetput inclusief de aanleg van riolering en herbestrating van de buitenruimte.

Lees Meer
Grondwerk

Verschillende Grondwerkzaamheden

De grondwerkzaamheden bestonden uit het verschillende opbreek- en graafwerkzaamheden. In de bestaande betonstraat verwijderden we de stenen opsluitbanden en het hekwerk en plaatsten deze in het depot. Voor de veiligheid plaatsten we vervolgens een bouwhek rondom de bouwlocatie. Voor de riolering en putten groeven we een rioolsleuf die we vervolgens afvulden. We leverden en plaatsten een nieuw pvc-riool. Vervolgens plaatsten we de inspectie- en pompputten, waarbij we een dubbel geleid systeem plaatsten ter voorkoming van instorting van de pompput. Ter fundatie van de te plaatsen vetput brachten we een heipaal aan en de betonvloer was voorzien van bewapening.

Aanleg riolering fabrieksterrein graafwerkzaamheden
Grondwerk

Toepassing Bronbemaling

Voordat we aan de inrichting konden beginnen, pasten we bronbemaling toe. Daarvoor vroegen we een bemalingsvergunning aan. Door bronbemaling kon het grondwater worden opgepompt, wat zorgde voor stabiliteit en droog werken. Vervolgens plaatsten we een noodstroomvoorziening en een alarm met gsm-melder.

Aanleg riolering fabrieksterrein
Aanleg

Aanleg Buitenruimte

Na de grondwerkzaamheden kon de aanleg van start. We zorgden voor de afwerking en verdichting van de onderbanen. De zandbanen werden per breekvlak geprofileerd, vervolgens verdicht en afgewerkt op de juiste hoogte. Met betonstraatstenen is het terrein vervolgens opnieuw bestraat, waarbij we de opsluitband plaatsten. Na het aftrillen en invegen van de bestrating plaatsten we het oorspronkelijke hekwerk terug op de locatie.

Aanleg riolering en vetput fabrieksterrein
Aanleg riolering fabrieksterrein graafwerkzaamheden

Projecten In hetzelfde straatje

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen