Aanleg en inrichting betonplaten bedrijfsterrein
Aanleg en inrichting bedrijfsterrein
Aanleg en bestrating bedrijfsterrein
Terug Velserbroek

Aanleg bedrijfsterrein

Aanleg Grondwerk

Voor de uitbreiding van een caravanbedrijf realiseerden we het nieuwe buitenterrein. Op dit showterrein staan caravans en campers van het bedrijf.

Lees Meer
Grondwerk

Verschillende Grondwerkzaamheden

De grondwerkzaamheden bestonden uit 44 centimeter onder het maaiveld afgraven van 400 vierkante meter buitenterrein. Hiervoor hebben wij het bestaande asfalt ingezaagd en deze samen met de vrijgekomen grond afgevoerd. Hierna hebben wij het terrein aangevuld met 80 kuub menggranulaat om een stabiele ondergrond te realiseren. Dit vulden we aan met een laag van 10 centimeter straatzand dat via laserapparatuur is geëgaliseerd.

Aanleg en inrichting bedrijfsterrein
Aanleg

Aanleg Bestrating

Als verharding brachten we 400 vierkante meter betonnen vloerplaten met het Komo keurmerk aan. We brachten dit aan met een shovel en vacuüm apparatuur. De vloerplaten zaagden we op maat om te zorgen voor een een strakke overgang naar de erfafscheiding. Voor een goede afwatering brachten we aan de achterzijde van het perceel een grindstrook aan.

Plaatsen betonplaten bedrijfsterrein
Aanleg

Elektra en Timmerwerk

Ter afscheiding brachten we een 50 meter lange erfafscheiding aan, bestaande uit hardhouten schermen en voorzien van betonnen palen met onderplaten. Voor het gebruik van stopcontacten en verlichting op en buiten het terrein legden we elektra aan.

Aanleg en bestrating bedrijfsterrein

Projecten In hetzelfde straatje

Betrouwbaar Heldere afspraken

Hoveniersbedrijf Goes staat voor kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. We zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen