Over ons

Hard werken en inlevingsvermogen
Hoveniersbedrijf Goes is gevestigd in Santpoort en wordt gerund door Dennis Goes. Dennis en zijn team realiseerden in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende projecten. Ze kwamen erachter dat met hard werk en een gezonde dosis inlevingsvermogen alles mogelijk is.

Hoveniersbedrijf Goes is inmiddels een begrip in de regio. We staan bekend om kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. Vanzelfsprekend hebben we alle benodigde diploma’s op zak om ook op vaktechnisch gebied onze klanten van de juiste informatie te voorzien. Dit is te zien in al onze projecten. Met ons groene hart en een beetje humor maken we bovendien van elk project een feest.

Hoveniersbedrijf Goes Team

Van ontwerp, tot aanleg en onderhoud

Niks is ons te gek en alles kan. Of het nou gaat om het complete pakket of eenmalig onderhoud aan de tuin. Natuurlijk komen we het liefst langs nog voordat de eerste ideeën rondom de buitenruimte op papier staan. Hoe eerder hoe beter. Want dan wordt echt duidelijk wat allemaal mogelijk is en worden juiste keuzes gemaakt. We inventariseren alle wensen en ideeën en brengen dat samen in een vakkundig en doordacht 3D-ontwerp. Daarna nemen verzorgen we graag de aanleg van de tuin. En aan het eind van de rit? Dan voeren we graag met liefde voor ons vak het onderhoud uit. Van een maandelijks onderhoud tot een keertje de haag snoeien, het kan allemaal. Voor elk project bieden we een passende oplossing onder het motto: “Aan iedere tuin werken we alsof het onze eigen tuin is.”

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen