Terug naar overzicht
Timmerwerk

Tuintimmerwerk

Tuintimmerwerk zorgt voor gemak en plezier. Ga maar eens na: volop extra ruimte in een schuur, genieten van de avondzon op een veranda of lekker veel privacy met een mooie schutting.

Timmerwerk

Ontwerp en realisatie van tuintimmerwerk

Hoveniersbedrijf Goes helpt graag bij het realiseren en onderhouden van alle vormen van tuintimmerwerk, zoals een veranda, schuur of tuinhuis. Ook kunnen we zorgen voor afscheidingen en daardoor extra privacy, met een schutting, hekwerk en balustraden. Onze ontwerpen zijn altijd maatwerk en passen bij de stijl van het huis en de tuin. Hieronder een greep uit ons aanbod. 

Ruime veranda met speelhuis achtertuin
Tuinontwerp en aanleg familietuin
Tuinontwerp en aanleg familietuin met fietsenhok
Timmerwerk veranda landelijke tuin

Een veranda voor veel sfeer in de tuin

Een veranda verruimt de leefomgeving van een tuin. Bovendien nodigt een veranda uit tot heerlijk relaxen. Wij ontwerpen en realiseren alle soorten veranda’s. Naast het timmerwerk, kunnen wij ook binnen of rondom de veranda een open haard realiseren. Ideaal voor als de avonden iets koeler worden. Bovendien staat het buitenmeubilair altijd droog, waardoor de meubels langer mooi blijven. Voor als ons timmerwerk geldt dat we bijna altijd met duurzaam materiaal werken, dat zowel tegen een stootje kan als tegen de weersinvloeden.

Tuintimmerwerk veranda stadstuin

Volop ruimte met een praktische schuur of andere extra opslag

Bijna iedere tuin heeft een schuur. Logisch ook, want het is de perfecte opslagplaats voor bijvoorbeeld fietsen, brommers, motoren, tuinmeubelen, gereedschap en ander materiaal. Met een goeie schuur blijft de tuin netjes en eigendommen beschermd.  Voor iedere schuur en opslagruimte staat onze afdeling tuintimmerwerk klaar. Bij het ontwerp kijken we naar zowel de praktische wensen als een mooie invulling in de tuin.

Aanleg pergola en terras nieuwbouwtuin

Stevige afscheidingen en schuttingen

Een houten afscheiding of schutting zorgt voor de nodige privacy in de tuin. Ook kan extra ruimte en diepte worden aangebracht in de buitenruimte, bijvoorbeeld met een afscheiding voor afvalbakken, fietsen, brommers of motorfietsen. Dat zorgt voor een rustige en opgeruimde tuin. Specifieke wensen voor een mooie houten scheiding of hulp nodig bij de aanleg van een reguliere schutting? Het kan allemaal.

Ontwerp en aanleg pergola achtertuin

Ook voor speciale aanleg

Ons tuintimmerwerk beperkt zicht natuurlijk niet tot schuttingen, schuren en veranda’s. Zijn er speciale ideeën of wensen? Alles is bespreekbaar en wij houden wel van een uitdaging. De afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld fraaie pergola’s en houten vlonders aangelegd. Ook kunnen we een hekwerk voor op een balkon of dakterras realiseren.

Tuintimmerwerk veranda villatuin

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen