Terug naar overzicht
Bestrating

Bestrating

Een tuin of oprit bestraten is meer dan wat stenen neerleggen. Het vraagt vakmanschap en de nodige expertise. Bovendien moet het niet ‘alleen maar’ goed zijn. Het oog wil ook wat. De bestrating van een tuin bepaalt voor een groot deel de totale uitstraling.

Bestrating

Bestrating van tuin en oprit

De totale uitstraling van een tuin wordt voor een groot deel bepaald door de bestrating. Aspecten zoals vorm, kleur, het materiaal en manier van aanleggen spelen daarin een rol. Ook de praktische invulling van een tuin is van invloed op de bestrating. Bestrating wordt vaak gebruikt om een terras in te richten of om op slimme manieren extra ruimte te creëren. Denk daarbij aan een plek voor containers, fietsen en gereedschap.

Onderhoud aanleg tuin met luxe buitenverblijf Overveen
Beplanting,. ontwerp en aanleg van gezellige achtertuin met veranda in Santpoort
Bestrating familietuin
Beplanting stadstuin

Sierbestrating in voor- en achtertuin

Het woord zegt het eigenlijk al: sierbestrating wordt aangelegd voor de sier. Voor het mooier maken van een tuin. Er is volop keuze om de sfeer te krijgen die past bij het huis en de bewoners. Van baksteen, beton en natuursteen tot half verharde en keramische bestrating. Hoveniersbedrijf Goes helpt graag met het kiezen van de juiste steensoort.

Ontwerp en aanleg aanleg tuin met luxe buitenverblijf Overveen

Oprit bestrating

Ook voor de bestrating van een oprit kun wij van dienst zijn. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij de oprit egaliseren en een puinkorrel aanbrengen ter stabilisatie. Deze drukvaste laag zorgt ervoor dat de oprit voldoende drukvastheid heeft en niet gaat verzakken. Zo’n oprit blijft vervolgens jaren netjes. Nadat we de drukvaste laag hebben aangebracht, kunnen we bijna iedere sierbestrating naar wens aanbrengen.

Gebonden verharding van Stabilizer

Een opkomende trend in tuinen zijn de paden van Stabilizer. Stabilizer is een gebonden verharding, gemaakt van 100% natuurlijke materialen, verkrijgbaar in diverse kleuren. De samenstelling van het steenmengsel en een 100% natuurlijk bindmiddel zorgt voor een stabiele verharding met unieke eigenschappen.

Ontwerp en aanleg vernieuwende beachtuin Zandvoort

Sierbestrating door hoveniersbedrijf Goes

De aanleg van de juiste sierbestrating is een vak apart. Functioneel gezien, omdat het water goed moet aflopen. Daarnaast heeft iedere iedere steensoort zijn specifieke eigenschappen, wat maakt dat ook technische kennis nodig is voor het bepalen van de juiste steensoort. Met onze jarenlange ervaring leveren we altijd kwaliteit en professionaliteit. We weten dat de bestrating bepalend is voor de totale uitstraling van een tuin. Daarom geven we bestrating dan ook onze volledige aandacht tijdens het ontwerpen van een tuin. Moet de huidige bestrating worden vervangen? Ook dan helpen we graag.

Aanleg en ontwerp stadstuin

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen