Onderhoud buitenruimte

Elke buitenruimte, hoe goed aangelegd ook, heeft periodiek onderhoud nodig. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar wij kunnen u hierin ook ontlasten door deze werkzaamheden voor u uit handen nemen.

Onderhoud aan uw buitenruimte is een essentieel onderdeel om het aanzicht van uw buitenruimte te behouden. Voor onderhoud aan uw buitenruimte staat Hoveniersbedrijf Goes altijd voor u klaar.

Onderhoud buitenruimten op contractuele basis

De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren op contractuele basis zijn bijvoorbeeld het snoeien van hagen, beplanting en bomen, het onkruid-vrij houden van uw buitenruimte, bemesten, beplanten, het afvoeren van bladeren, het ruimen van vorst en sneeuw of het verzorgen van gazon.

De intensiviteit van onderhoud aan buitenruimten verschilt aan de hand van beplanting en oppervlakte. Hoveniersbedrijf Goes verdeelt dit onder in de volgende contractuele pakketten. Indien nodig kunnen wij u buitenruimte ook eenmalig onderhouden.

Wekelijks tuinonderhoud

Grote buitenruimten zijn vaak arbeidsintensief, waardoor het soms noodzakelijk is om deze wekelijks te onderhouden. Voor Hoveniersbedrijf Goes is geen buitenruimte te groot, en ook voor wekelijks onderhoud aan uw buitenruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Maandelijks onderhoud

Bij middelgrote buitenruimten is de arbeidsintensiteit niet hoog genoeg om wekelijks onderhoud te verzorgen, maar is er wel genoeg werk te verrichten op maandelijkse basis. Hoveniersbedrijf Goes verzorgt in dit geval maandelijks onderhoud van uw buitenruimte, zodat uw tuin er elk moment van het jaar spik en span uitziet.

Onderhoud per kwartaal / seizoensgebonden onderhoud

Onderhoud voor kleinere buitenruimten is vaak seizoensgebonden. Bij onderhoud per kwartaal moet u denken aan het snoeien en verzorgen van beplanting, zodat deze er het hele seizoen verzorgt bijstaat. Daarnaast kunnen wij in overleg ook nieuwe beplanting voor u plaatsen.

Half jaarlijks onderhoud

Half jaarlijks onderhoud is voor minder arbeidsintensieve en kleine buitenruimten. Het onderhouden van de beplanting en het snoeien van de buitenruimte voldoet met twee onderhoudsbeurten per jaar.

Onderhoud gazon van uw buitenruimte

Een gazon in uw buitenruimte zal specifiek onderhoud vergen. Uw gazon dient regelmatig voorzien te worden van kalk, mest of geverticuteerd te worden. Dit zorgt ervoor dat mos geen kans krijgt op uw gazon en het gras gezond blijft door voldoende aanvoer van zuurstof en licht. Tot slot wordt uw gazon natuurlijk met de nodige precisie gemaaid.

Eenmalig onderhoud buitenruimte

Naast het onderhouden op contractuele basis kunt u Hoveniersbedrijf Goes ook inschakelen voor eenmalig onderhoud aan uw buitenruimte.

Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van bomen, stronken, heesters en het snoeien van hagen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van verzakte bestrating en/of parkeerplaatsen. Tot slot kunnen wij u ook van dienst zijn met eenmalig onderhoud aan groenwerk of bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe beplanting bij uw entree.

Onderhoud buitenruimte door Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes heeft ruime ervaring op het gebied van het onderhouden van buitenruimten. Zij beschikt over de juiste kennis en materieel om er voor te zorgen dat uw buitenruimte er verzorgd uitziet.

Vraag een offerte aan voor het onderhouden van uw buitenruimte of neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft uw buitenruimte een onderhoudsbeurt nodig? Hoveniersbedrijf Goes staat voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen uw graag.
offerte aanvragen