Grondwerk buitenruimte

Goed grondwerk is een essentiële voorwaarde voor de ontwikkeling van een mooie en verzorgde buitenruimte.

Bij grondwerk werkzaamheden dient u vooral te denken aan het afvoeren en vervangen van uw oude grond. Nieuwe grond of zand zal hiervoor in de plaats komen. Hierdoor krijgt uw buitenruimte een nieuwe, voedzame bodem waarop het kan groeien en bloeien.

Daarnaast behoren ook het ophogen of verlagen van terrein en het aanbrengen van funderingen tot grondwerk werkzaamheden.

Hoveniersbedrijf Goes beschikt over verschillend professioneel materieel en ervaren medewerkers om deze werkzaamheden vakkundig voor u uit te voeren.

Afgraven van buitenruimte en grond afvoer

Voordat wij uw buitenruimte kunnen voorzien van een gezonde bodem, zullen wij eerst uw oude grond moeten afvoeren. Uw buitenruimte zal in dit geval worden afgegraven en de oude, minder voedzame grond zal afgevoerd worden. Tijdens dit proces is het mogelijk om hoogteverschillen aan te leggen, waardoor u een nieuwe dimensie kan geven aan uw buitenruimten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeergelegenheid, fietsenstallingen en vijvers.

Aanvullen en ophogen van buitenruimte

Nadat uw buitenruimte is afgegraven en de oude grond is afgevoerd, zullen wij de buitenruimte aanvullen met verse voedzame grond. Dit zorgt ervoor dat de buitenruimte een voedzame bodem krijg waarop plantgoed of gazon kan groeien en bloeien. Ook wordt de buitenruimte direct op de juiste hoogte gebracht (egaliseren), waardoor uw buitenruimte voorzien is van een goede afwatering.

Daarnaast kunnen wij ook direct diverse hoogteverschillen aanleggen voor funderingen, terrassen, fietsenstallingen of parkeergelegenheid.

Grond verbetering grondwerk buitenruimte

Voedzame gezonde grond zorgt ervoor dat beplanting en gazon in buitenruimte ideaal kan groeien en bloeien. De grond is een belangrijke drager van voeding, lucht en vocht voor uw beplanting. Een goede en voedzame grond zorgt ervoor dat beplanting en gazon optimale groei behaalt en er minder kans is op ziektes en ander euvel.

Het aanleggen van een nieuwe buitenruimte is doorgaans het geschikte moment om ook uw grond te verbeteren/vervangen. (Een groot deel van) de aarde ligt immers al aan het oppervlak. Dit scheelt de nodige kosten, en zorgt er tegelijk voor dat uw nieuwe buitenruimte de tand des tijds kan doorstaan.

Leveren nieuwe grond buitenruimte

Wilt u zelf de grond van uw buitenruimte verbeteren en heeft u aanvoer nodig van zand en grond? Ook hier kunnen wij u bij helpen en adviseren. Wij kunnen u de juiste grond aanleveren zodat u zelf uw buitenruimte kunt verbeteren.

Uitgraven van funderingen in uw buitenruimte

Ook voor het uitgraven van een fundering kunt u bij Hoveniersbedrijf Goes terecht. Wij beschikken over een breed machinepark waarmee wij iedere fundering voor u kunnen uitgraven. Daarnaast zijn wij flexibel en altijd direct inzetbaar. Geen klus is voor ons te gek!

Terrein indeling buitenruimte

Ook voor een indeling van uw terrein en het bijbehorende grondwerk bent u bij Hoveniersbedrijf Goes aan het juiste adres. Voor ons machinepark is geen klus te groot. Daarnaast zijn wij flexibel inzetbaar, waardoor wij u snel kunnen voorzien van het door u beoogde resultaat.
Fietsenstalling & ander buitenmeubilair voor uw buitenruimte
Ook voor het plaatsen van buitenmeubilair zoals fietsenstallingen, plantenbakken, speelapparatuur, prullenbakken en straatverlichting kunt u Hoveniersbedrijf Goes inschakelen. Met onze materiële capaciteit kunnen wij iedere buitenruimte voorzien van ieder type buitenmeubilair. Heeft u specifieke wensen? Ook dit is mogelijk. Elke opdracht is een uitdaging!

Grondwerk buitenruimte door Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes heeft een professioneel machinepark en ervaren personeel. Wij kunnen uw buitenruime netjes afgraven, op hoogte brengen en de juiste verse voedzame ondergrond aanbrengen in uw tuin. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met speciale projecten zoals het uitgraven van funderingen en het aanbrengen van terrein indelingen.

Bekijk onze grondwerk buitenruimte projecten

hovenier

Riolering Zandbergen

Bekijk project
hovenier

Inrichting buitenruimte Boekelaar

Bekijk project
hovenier

Buitenruimte fabriek Haarlem

Bekijk project

Vraag een grondwerk offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u grondwerk door ons uit laten voeren of heeft u vragen over de mogelijkheden? Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen uw graag.
offerte aanvragen