Renovatie en aanleg landelijke tuin met overkapping
Renovatie en aanleg landelijke tuin
Terug Driehuis

Renovatie en aanleg landelijke achtertuin

Beplanting Bestrating Grondwerk Onderhoud

Deze grote landelijke voor- en achtertuin knapten we op en legden we deels opnieuw aan. We maakten zoveel mogelijk gebruik van bestaande elementen, waaronder bestrating en bomen.

Lees Meer
Grondwerk

Verschillende Grondwerkzaamheden

Voor de renovatie van deze landelijke tuin gingen we als eerste van start met het verwijderen van de bestaande beplanting. Beplanting die we niet konden hergebruiken voerden we af en de vijver leegden we. Met verschillende grondsoorten en straatzand zorgden we voor de juiste grondlagen.

Beplanting

Beetje opleuken Beplanting

In deze landelijke achtertuin was volop ruimte voor planten. In het beplantingsplan kozen we voor een diversiteit aan vaste en kleurrijke planten. Ook hielden we rekening met bestaande elementen die we gingen behouden, zoals de bomen en de vijver. De borders hebben we deels opnieuw aangeplant en het volledige gazon legden we nieuw aan.

Beplanting landelijke tuin
Timmerwerk

Strandgvoel Timmerwerk

Om te genieten van de royale tuin, wilden de bewoners een mooie zithoek. Maar dan wel eentje die zowel beschut als open is en met een beetje strandgevoel. We ontwierpen daarom een royale overkapping, waarbij meerdere bomen een integrale plek gaven in de zithoek. Een deel van de zithoek maakten we dicht, aan zowel de achter- als de bovenzijde. In de overkapping is ruimte gecreëerd voor een bar, een tafel met stoelen en een relax gedeelte. De organische vormen van het terras van de overkapping sluiten prachtig aan bij de rest van de tuin, waaronder de rondingen van de vijver.

Timmerwerk veranda landelijke tuin
Onderhoud

Halfjaarlijks Onderhoud

Samen met de bewoners onderhouden we deze landelijke tuin met liefde voor ons vak. Het onderhoud bestaat onder andere uit snoeiwerk, beplanting en bomen verzorgen, bladeren afvoeren en het gazon onderhouden.

Onderhoud landelijke tuin

Tuinen In hetzelfde straatje

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen