Aanleg pergola en terras nieuwbouwtuin
Aanleg pergola en terras nieuwbouwtuin
Terug Santpoort

Ontwerp schuur en aanleg terras

Bestrating Tuinontwerp Timmerwerk

Voor deze nieuwbouwtuin ontwierpen we een moderne schuur die tegen een stootje kan, mét sedumdak. De houten pergola verbindt de schuur met het terras.

Lees Meer
Timmerwerk

Voor in de tuin Moderne schuur

Geen houten blokkendoos, maar een mooie opslag die past bij de tuin. Met deze vraag gingen we aan de slag bij het ontwerp van deze moderne schuur in Santpoort. Belangrijk was de aansluiting bij de rest van de tuin. Om dat te realiseren gebruikten we Douglas hout, wat een duurzaam karakter heeft. Met verfijnde details, zoals een extra hardhouten onderkant en een groen sedumdak, is deze schuur zowel een praktische aanvulling als een mooie groene aanwinst. Om de schuur en de tuin in elkaar te laten overlopen, ontwierpen we een houten pergola. Daarmee worden de schuur en het terras met elkaar verbonden. Voor een moderne uitstraling kreeg de pergola een donkere verflaag.

3D ontwerp schuur en pergola achtertuin
Bestrating

Aanleg Terras

Passend bij de moderne uitstraling van deze tuin legden we naast de schuur een ruim terras aan. Daarbij gebruikten we moderne bestrating, bestaande uit grote vierkante tegels.

Aanleg pergola en terras nieuwbouwtuin

Tuinen In hetzelfde straatje

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen