Tuinschuur Bouw timmerwerk 1
Terug Santpoort

Bouw nieuwe tuinschuur

Bestrating Timmerwerk Grondwerk

Voor het ontwikkelen van deze tuinschuur hebben wij eerst de oude schuur verwijderd. Hierna realiseerden we een fraaie nieuwe tuinschuur met overkapping en bestrating.

Lees Meer
Grondwerk

Verschillende Grondwerkzaamheden

De grondwerkzaamheden bestonden uit het afgegraven van de locatie en afvoeren van vrijgekomen materialen. Vervolgens hebben we een bekisting getimmerd en de fundering gestort.

Bouw tuinschuur grondwerk
Timmerwerk

Compleet nieuw Tuintimmerwerk

Ter vervanging van de oude schuur hebben wij een compleet nieuwe schuur met overkapping vervaardigd. De onderkant van de tuinschuur metselde we van authentieke schoon gebikte metselstenen. Douglas palen ondersteunen een houten frame, dat het dak ondersteunt. Het dak is afgewerkt met een zinken kraal, waartussen de elektra volledig uit het zicht is weggewerkt. De overkapping is uitgerust met een buitenhaard, de nodige verlichting en warmtelampen.

Bouw tuinschuur frame
Bouw tuinschuur met buitenhaard
Bestrating

Nieuwe Bestrating

Rondom deze nieuwe schuur met overkapping hebben de bestrating vernieuwd. We gebruikten daarvoor oudgebakken walen. Onder de overkapping plaatsten we natuursteen tegels.

Aanleg tuinschuur met bestrating
Aanleg tuinschuur met overkapping

Tuinen In hetzelfde straatje

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen