Hoveniersbedrijf Santpoort

Een tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Wij helpen graag. Ons team realiseert al jaren de meest uiteenlopende projecten. Van moderne stadstuin tot royale villatuin. We staan bekend om kwaliteit, een breed scala aan materieel, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid.

Hoveniersbedrijf Santpoort

Ontwerp van een tuin in Santpoort

Met een professioneel 2D of 3D ontwerp brengen we alle wensen en mogelijkheden in beeld. Het maken van een goed ontwerp is een vak apart. Kennis en expertise is bijvoorbeeld nodig om een grote buitenruimte leefbaar en gezellig te maken of een kleinere tuin functioneel en groen in te richten. In het ontwerp brengen we alle elementen (bestrating, beplanting, timmerwerk) bij elkaar tot één geheel. De keuzes die worden gemaakt aan de hand van een tuinontwerp, zorgen voor lang plezier in de tuin. Ons professionele 2D en 3D ontwerp zorgt voor weloverwogen keuzes.

3D ontwerp tuin met waterpartij

Onderdeel van het ontwerpplan zijn een beplantingsplan en tuintimmerwerk. Het beplantingsplan bevat een beschrijving en plattegrond met de locaties van de te planten soorten. Bij het maken van keuzes spelen de structuur, het type bodem en de ligging van de tuin een belangrijke rol.

Timmerwerk, zoals een pergola, zithoek of vlonder, nemen we op in het ontwerp en kunnen we zelf leveren. Ook kunnen we zorgen voor afscheidingen en daardoor extra privacy, met een schutting, hekwerk en balustraden. Ons timmerwerk is altijd maatwerk en past bij de stijl van het huis.

Tuintimmerwerk veranda stadstuin

Aanleg van een tuin in Santpoort

Het aanleggen van een tuin bestaat meestal uit grondwerkzaamheden, bestrating en aanleg van beplanting.

Bij ieder project zorgen wij voor een voedzame bodem, met bijvoorbeeld grondverbetering of de aanvoer van nieuwe grond. Daarmee zorgen we voor gezonde grond en meststoffen met een rijke variatie aan bacteriën, schimmels, insecten, algen en wormen.

Bij de bestrating is het belangrijk dat dit zowel functioneel als esthetisch passend is. Dat eerste geldt zeker ook bij opritbestrating. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij de oprit egaliseren en een puinkorrel aanbrengen ter stabilisatie. Deze drukvaste laag zorgt ervoor dat de oprit voldoende drukvastheid heeft en niet gaat verzakken.

Tuinontwerp en aanleg familietuin met fietsenhok

Tuinonderhoud hoveniersbedrijf Santpoort

Elke tuin heeft onderhoud nodig, zodat de beplanting mooi en gezond blijft. Ons team heeft veel plantenkennis en het benodigde materieel om de tuin optimaal te verzorgen en onderhouden. Naast het ontwerp en de aanleg kunnen wij ook het onderhoud uit handen nemen. Onderhoud dat we uitvoeren is bijvoorbeeld: hagen snoeien, beplanting verzorgen en bladeren afvoeren. Wij zorgen voor het onderhoud van zowel kleine tuinen als grote percelen. Onderhoud bieden we aan op contractuele basis via verschillende onderhoudspakketten. Ook bieden we boomverzorging aan. Van snoeien en uitdunnen tot controles en kappen. Dat is belangrijk, want iedere boomeigenaar is in Nederland wettelijk verplicht bomen te onderhouden.

Onderhoud originele achtertuin

Zakelijke hovenier in Santpoort

Voor tal van organisaties en bedrijven zijn wij een groene partner op het gebied van duurzaamheid en onderhoud. Ook als hovenier op de zakelijke markt zoeken we naar de juiste balans tussen functie en omgeving. Wij zorgen altijd voor een groene omgeving die voldoet aan de wensen en eisen van de gebruiker en opdrachtgever. Projecten waaraan wij bijvoorbeeld werkten zijn de aanleg van bedrijventerreinen, openbare buitenruimten en grootschalig groenonderhoud.

Ontwerp en aanleg park Delft bovenaanzicht

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen