Hoveniersbedrijf Haarlem

Van een schaduwrijke binnenplaats tot een functionele familietuin. Hoveniersbedrijf Goes verzorgt voor tal van tuinen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Of dat nu gaat om een moderne achtertuin of eentje met een strandgevoel. Wij zorgen voor een professioneel ontwerp, doordacht beplantingsplan en vakkundige aanleg van de bestrating en beplanting. Bovendien leveren diverse vormen van maatwerk tuintimmerwerk, zoals een fraaie pergola of gezellige zithoek.

Hoveniersbedrijf Haarlem

Ontwerp van een tuin in Haarlem

De aanleg van een tuin begint het in kaart brengen van de wensen. Dat doen we in de ontwerpfase. Onze ontwerper bekijkt de locatie en neemt alle wensen en ideeën door. Welke sfeer moet er komen? Hoe wordt er aangekeken tegen het onderhoud? Vervolgens werken we alles uit in een persoonlijk 2D of 3D ontwerp. Daarin zorgen we ook voor een mooie aansluiting met de woning en nemen we technische elementen op zoals voorzieningen voor een buitenhaard en de verlichting.

3D ontwerp tuin met waterpartij

In het beplantingsplan zorgen we ervoor dat ieder seizoen kan worden beleefd in de tuin. We selecteren beplanting die in ieder seizoen een specifieke kleur of charme geeft. Ook houden we met de plantkeuze rekening met de bodemstructuur en ligging van de tuin. Het beplantingsplan is een vast onderdeel in het totale ontwerp.

Net als de beplanting vormt tuintimmerwerk een onderdeel in het ontwerp. Zijn er wensen voor een gezellige zithoek of veranda? Met onze dienst tuintimmerwerk kunnen wij elke gewenste vorm van tuintimmerwerk leveren. Daarbij werken we altijd met duurzaam en weersbestendig materiaal.

Tuintimmerwerk veranda stadstuin

Aanleg van een tuin in Haarlem

De grond is een belangrijke drager van voeding, lucht en vocht. Voor een goede plantengroei is voedzame grond van belang. Dat vermindert de kans op bijvoorbeeld ziektes aan planten en bomen. Voordat wij van start gaan met de aanleg van een tuin, voeren wij diverse grondwerkzaamheden uit. Denk daarbij aan grondverbetering, ophogingen of aan- en afvoer van grond.

Bestrating en beplanting vormen twee andere aspecten van de totale aanleg van een tuin. Zijn er wensen voor een strakke bestrating of juist een meer landelijke stijl? Hoveniersbedrijf Goes levert vanuit een breed assortiment sierbestrating. Van baksteen, beton en natuursteen tot half verharde en keramische bestrating. Met ons machinepark kunnen wij ook vakkundig opritbestrating aanleggen. We brengen dan een drukvaste laag aan, wat de oprit stabiel en drukvast maakt en daardoor niet zal verzakken.

Tuinontwerp en aanleg familietuin met fietsenhok

Tuinonderhoud hoveniersbedrijf Haarlem

Het onderhoud aan de tuin uitbesteden? Wij hebben verschillende onderhoudspakketten, voor zowel kleine tuinen als grote percelen. Met elkaar maken we afspraken over bijvoorbeeld het snoeien van de haag en onderhouden van een border. Specifiek voor het onderhoud aan bomen bieden we boomverzorging. Bomen hebben, net als de rest van de tuin, onderhoud nodig. Neem bijvoorbeeld jonge bomen. Doordat jonge bomen weinig bladeren en wortels hebben, is het lastig om zelf aan voedsel te komen. Met voeding, water en bemesting zorgen we dat deze jonge bomen kunnen uitgroeien tot een volwassen en gezonde boom.

Onderhoud originele achtertuin

Zakelijke hovenier in Heemstede

Van bedrijfstuin tot stadspark: als zakelijke hovenier zetten wij ons in voor diverse duurzame projecten. Daarin zoeken we altijd naar een balans tussen de wensen van de opdrachtgever aan de ene kant en het gebruik en de omgeving aan de andere kant. Als groene partner staan wij bekend om onze klantgerichtheid, flexibele aanpak en heldere afspraken. We hebben een breed scala aan materieel en werken altijd vakkundig en snel. Met ons totale dienstenpakket kunnen wij zowel de aanleg als het onderhoud van zakelijke buitenruimten verzorgen.

Ontwerp en aanleg park Delft bovenaanzicht

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen