Hoveniersbedrijf Bentveld

Op zoek naar een betrouwbare en kundige hovenier in Bentveld of omgeving? Wij helpen graag. Hoveniersbedrijf Goes verzorgt al jaren het ontwerp en de aanleg van diverse tuinen. Bijvoorbeeld de renovatie van een karakteristieke boerderijtuin en de aanleg van een moderne tuin aan het water. Met een professioneel ontwerp, doordacht beplantingsplan en maatwerk timmerwerk verzorgen wij een buitenruimte die volledig aansluit op de persoonlijke wensen van onze klant. Is de tuin eenmaal aangelegd? Wij bieden ook periodiek onderhoud van de tuin of boomverzorging aan.

Hoveniersbedrijf Bentveld

Ontwerp van een tuin in Bentveld

Met een professioneel 2D of 3D ontwerp brengen we vakkundig en professioneel in beeld wat de optimale inrichting is van de buitenruimte. Hoe kunnen we bijvoorbeeld een grote buitenruimte gezellig maken of een kleinere tuin zo optimaal mogelijk inrichten? In het ontwerp zorgen we altijd voor een goede aansluiting met de woning. Onze ontwerper komt persoonlijk langs om een volledig beeld te krijgen en samen met de klant alle wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens brengen we alles samen tot een doordacht ontwerp.

3D ontwerp tuin met waterpartij

Een beplantingsplan is een vast onderdeel van het ontwerp. Voor het maken van zo’n plan is een aantal zaken van belang, waaronder de bodemstructuur en ligging van de tuin. Natuurlijk spelen ook de wensen op het gebied van onderhoud en kleur in de tuin een rol. Alles brengen we samen in een plan, waarin ook de seizoensbeleving mooi in beeld wordt gebracht. We selecteren beplanting die het tuinontwerp ondersteunt en waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Een houten afscheiding of schutting zorgt voor de nodige privacy in de tuin. Ook kan extra ruimte en diepte worden aangebracht in de buitenruimte, bijvoorbeeld met een afscheiding voor afvalbakken, fietsen, brommers of motorfietsen. Tuintimmerwerk speelt een rol in het ontwerp van de tuin. Tuintimmerwerk is een vaste dienst in ons aanbod. Wij nemen alle elementen op in het ontwerp. Vervolgens kunnen wij het gekozen tuintimmerwerk zelf leveren. Dat is altijd maatwerk.

Tuintimmerwerk veranda stadstuin

Aanleg van een tuin in Bentveld

Grondverzet omvat alle graafwerkzaamheden die wij uitvoeren aan een buitenruimte. Deze grondwerkzaamheden zijn vaak nodig voordat we van start kunnen met de aanleg. Het gaat dan bijvoorbeeld om baggeren, ophogen, verlagen of graafwerkzaamheden voor funderingen. Nadat de tuin is afgegraven en we de oude grond hebben afgevoerd, vullen we de tuin aan met verse, voedzame tuinaarde.

Naast grondwerkzaamheden vormen de aanleg van bestrating en beplanting onderdeel van de totale aanleg. Bestrating is vakwerk. Goed aangelegde bestrating zorgt voor jarenlang plezier en veilig gebruik. Wij kunnen zowel sierbestrating als opritbestrating verzorgen. Er is volop keuze om de sfeer te krijgen die past bij het huis en de bewoners.

Tuinontwerp en aanleg familietuin met fietsenhok

Tuinonderhoud hoveniersbedrijf Bentveld

Om lang te genieten van een tuin, is onderhoud belangrijk. Neem bijvoorbeeld een gazon. Dat heeft specifiek onderhoud nodig. Als wij het onderhoud van een gazon uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat deze regelmatig wordt behandeld met kalk, mest of een verticuteerproces. Op die manier krijgt mos geen kans krijgt en het gras voldoende zuurstof en licht. Voor het onderhoud aan een tuin bieden diverse onderhoudspakketten. Staan er bomen in de tuin? Ook die kunnen wij verzorging met onze dienst boomverzorging.

Onderhoud originele achtertuin

Zakelijke hovenier in Bentveld

Naast het aanleggen van particuliere buitenruimten zijn wij ook actief als zakelijke hovenier. Voor bedrijven en organisaties zijn wij een groene partner op het gebied van onderhoud en duurzaamheid. Onze afspraken zijn helder en onze aanpak is flexibel. Vanzelfsprekend zijn wij gecertificeerd en we kunnen onze opdrachtgevers op vaktechnisch gebied van de juiste informatie te voorzien. Wij zoeken altijd naar een mooie balans tussen het gebruik van een buitenruimte en de functie.

Ontwerp en aanleg park Delft bovenaanzicht

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen