Hoveniersbedrijf Bennebroek

Met ons hechte team van hoveniers verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en onderhoud van iedere buitenruimte. We staan bekend om onze flexibiliteit, kundigheid en creativiteit. Met ons totale dienstenpakket kunnen wij alles rondom de aanleg van een tuin verzorgen. Daarbij werken wij altijd met een 2D of 3D ontwerp en een beplantingsplan. Ook leveren wij maatwerk tuintimmerwerk, voor bijvoorbeeld een erfafscheiding of houten vlonder. Na de aanleg kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

Hoveniersbedrijf Bennebroek

Ontwerp van een tuin in Bennebroek

Uniek in onze aanpak is ons zeer professionele 2D of 3D ontwerp. Daarmee ontstaat een levensecht beeld van wat er allemaal mogelijk is in een tuin. Om dit ontwerp te maken, komen wij op locatie langs en bespreken we alle wensen en ideeën. Wat is de gewenste sfeer en welke wensen zijn er op het gebied van onderhoud? Wordt het een gezellige familietuin en welke zichtlijnen zijn belangrijk? Dit alles brengen we samen in het ontwerp.

3D ontwerp tuin met waterpartij

Naast het ontwerp leveren we ook een beplantingsplan. De intensiviteit van onderhoud nemen we daarin altijd mee, net als de wensen qua kleur en indeling. Op de plattegrond laten we duidelijk zien welke planten waar een plek krijgen. We zorgen er altijd voor dat ieder seizoen kan worden beleefd in de tuin.

Wij onderscheiden ons met ons maatwerk tuintimmerwerk. Denk daarbij aan een houten vlonder, gezellige veranda met open haard of sfeervolle pergola. In het ontwerp laten we zulke elementen duidelijk terugkomen. Ons tuintimmerwerk is altijd maatwerk en kunnen wij volledig naar wens realiseren.

Tuintimmerwerk veranda stadstuin

Aanleg van een tuin in Bennebroek

Van een goed aangelegde tuin heb je jaren plezier. Belangrijk daarbij is de bodem. De aanleg begint dan ook vaak met diverse grondwerkzaamheden, waaronder grondverbetering. Dat is belangrijk, want alleen op een gezonde grond heeft de beplanting maximale kans om goed te groeien. Een rijk bodemleven zorgt voor een goede bodemstructuur en helpt ziektes aan beplanting voorkomen.

Bij de bestrating spelen verschillende zaken een rol, waaronder de vorm, kleur en manier van aanleggen. Het maken van de juiste keuzes hierin is belangrijk, want de uitstraling van een tuin wordt voor een groot deel bepaald door de bestrating. Wij adviseren en helpen graag met het kiezen van de juiste steensoort. Voor opritbestrating geldt dat een stabiele ondergrond van belang is, om te voorkomen dat de oprit na verloop van tijd gaat verzakken. Door te werken met een goede kantopsluiting en drukvaste laag voorzien met puinkorrel, zorgen wij ervoor dat iedere oprit jarenlang meegaat.

Tuinontwerp en aanleg familietuin met fietsenhok

Tuinonderhoud hoveniersbedrijf Bennebroek

Voor verschillende klanten voeren wij terugkerend onderhoud uit. Denk daarbij aan snoeiwerkzaamheden en onderhoud aan de beplanting. Dit bieden we aan op contractbasis, waarvoor we verschillende onderhoudspakketten hebben. Naast regulier onderhoud kunnen we ook bomen verzorgen. Iedere boomeigenaar is in Nederland wettelijk verplicht deze te onderhouden. Als wij de boomverzorging uitvoeren, dan zorgen we ervoor dat jonge bomen goed kunnen groeien, controleren we op ziektes en voeren we de nodige controles uit.

Onderhoud originele achtertuin

Zakelijke hovenier in Bennebroek

Op zoek naar een hovenier voor de aanleg van een bedrijfstuin of het onderhoud van een buitenruimte? Hoveniersbedrijf Goes is ook actief op de zakelijke markt. Voor onze zakelijke klanten zijn wij een duurzame, groene partner. Evenwicht en aansluiting op de natuurlijke omgeving vinden wij belangrijk. Wij staan bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vakkundigheid en snelheid. Wij hebben een breed scala aan materieel, wat maakt dat iedere buitenruimte aan ons is besteed. Ook verzorgen wij grootschalig onderhoud aan diverse buitenruimten.

Ontwerp en aanleg park Delft bovenaanzicht

Sfeervol Het hele jaar door

Vrolijke voorjaarsbloeiers en stevige winterkanjers. Genieten van je tuin kan in elk seizoen. En met een gezellige veranda (mét buitenhaard) wil je misschien wel nooit meer naar binnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes
Van tuinontwerp tot onderhoud
Hoveniersbedrijf Goes Sluit pop-up

Meer weten? Laat je informeren

Informatie aanvragen