Tuinonderhoud

Elke tuin, hoe goed aangelegd ook, heeft onderhoud nodig. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen u ook ontlasten en deze werkzaamheden voor u uit handen nemen.
Tuinonderhoud is een essentieel onderdeel om uw tuin mooi te houden, zodat u er van kan blijven genieten. Het enthousiaste team van Hoveniersbedrijf Goes heeft voldoende plantenkennis en het benodigde materieel om uw tuin op de juiste manier te verzorgen, en dit zult u terugzien in het resultaat.

Tuinonderhoud kan plaatsvinden in verschillende jaargetijden, maar natuurlijk kunnen wij u op ieder moment van het jaar helpen met alle soorten onderhoud aan uw tuin. Voor zowel kleine tuinen als grote percelen kunt u ons inschakelen, geen klus is voor ons te gek.

Als u het tuinonderhoud aan ons uitbesteedt, hoeft u er niet meer naar om te kijken en heeft u meer tijd om te genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud op contractuele basis.

Hoveniersbedrijf Goes kan uw tuin onderhouden op contractuele basis. Enkele veel verrichte werkzaamheden op contractuele basis zijn bijvoorbeeld het snoeien van hagen, beplanting en bomen, het onkruid-vrij houden van uw tuin, bemesten, het afvoeren van bladeren, en het ruimen van vorst en sneeuw.

Voor contractueel onderhoud bieden wij verschillende pakketten aan. Deze delen wij als volgt in:

Wekelijks tuinonderhoud

Grote tuinen zijn vaak arbeidsintensief en hierdoor is het soms noodzakelijk om deze percelen wekelijks te onderhouden. Voor Hoveniersbedrijf Goes is geen tuin te groot en ook voor wekelijks onderhoud aan uw tuin zijn wij de juiste persoon om in te schakelen.

Maandelijks onderhoud

Bij middelgrote tuinen is de arbeidsintensiteit niet hoog genoeg om wekelijks onderhoud te verzorgen, maar maandelijks onderhoud is voor dit soort tuinen vaak wenselijk. Hoveniersbedrijf Goes kan uw tuin iedere maand onderhouden, zodat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet.

Onderhoud per kwartaal

Tuinonderhoud voor kleinere tuinen is vaak seizoensgebonden. Bij onderhoud per kwartaal moet u met name denken aan het snoeien en verzorgen van uw beplanting, zodat deze er het hele jaar door verzorgd uitziet.

Half jaarlijkse onderhouden

Half jaarlijks onderhoud aan uw tuin is voor minder arbeidsintensieve tuinen. Voor het onderhouden van de beplanting en het snoeien van de tuin voldoen twee onderhoudsbeurten per jaar.

Onderhoud gazon

Een gazon vergt ander onderhoud en dient regelmatig behandeld te worden met kalk, mest of een verticuteerproces. Zo krijgt mos geen kans, en wordt het gras voorzien van voldoende zuurstof en licht. Daarnaast zal Hoveniersbedrijf Goes bij onderhoud van uw gazon het gras maaien en onderhouden.

Eenmalig Tuinonderhoud

Naast het onderhouden op contractuele basis kunt u Hoveniersbedrijf Goes ook inschakelen voor eenmalig tuinonderhoud. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van bomen of stronken, het snoeien van hagen, het verhelpen van verzakte bestrating en het onderhoud aan groenwerk in uw tuin.

Ook voor seizoen gebonden onderhoud kunt u ons eenmalig inschakelen.

Bekijk onze tuinonderhoud projecten

hovenier Beplanting Bestrating Grondwerk Tuinonderhoud

Achtertuin en oprit Driehuis

Bekijk project

Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Goes

Hoveniersbedrijf Goes heeft goede ervaringen op het gebied van tuinonderhoud en beschikt over de juiste kennis en materieel om er voor te zorgen dat uw tuin er goed verzorgd uitziet.

Vraag een tuinonderhoud offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft uw tuin een goede onderhoudsbeurt nodig, of wilt u het onderhoud graag uitbesteden zodat u meer tijd overhoudt om te genieten van uw tuin? Hoveniersbedrijf Goes staat voor u klaar. Schroom niet en neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen uw graag.
offerte aanvragen