Bestrating

De bestrating is een bepalend onderdeel voor de totale uitstraling van uw tuin. De vorm, kleur, het materiaal en de manier van aanleggen kunnen allen bijdragen aan het door u gewenste uiterlijk van uw tuin, zodat zij ook op bezoekers een onuitwisbare indruk achterlaat.
Daarnaast is bestrating van uw tuin ook vanuit praktisch oogpunt een slimme keuze. Het biedt u immers genoeg ruimte voor containers, fietsen, gereedschap, of een mooi terras waar u in de zomer heerlijk kunt vertoeven.

Sierbestrating

Voor het aanleggen van sierbestrating is er keuze uit meerdere soorten stenen.
Zo bestaat er bakstenen-, betonnen-, natuursteen-, half verharde- en keramische bestrating. Ook onder deze hoofdcategorieën in sierbestrating is er nog ruime keuze. Een goed advies zorgt ervoor dat uw tuin de uitstraling krijg die u wenst.

Oprit bestrating

Ook voor de bestrating van uw oprit kunt u bij ons terecht. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij uw oprit egaliseren en een puinkorrel aanbrengen ter stabilisatie. Dit zorgt ervoor dat uw oprit voldoende drukvastheid heeft, waardoor verzakkingen worden voorkomen. Dit leidt tot een duurzame oprit waarmee u jaren vooruit kan. Na het aanbrengen van deze “drukvaste laag” kunnen wij iedere sierbestrating naar wens aanbrengen.

Voorbeelden bestratingen en puinlaag van een oprit.

Bekijk onze bestrating projecten

hovenier

Tuinrenovatie Velsen-Zuid

Bekijk project
hovenier

Inrichting buitenruimte Boekelaar

Bekijk project
hovenier

Bouw nieuwe tuinschuur Santpoort

Bekijk project

Waarom sierbestrating laten aanleggen door hoveniersbedrijf Goes?

De aanleg van de juiste sierbestrating is een vak apart. Er moet onder andere rekening gehouden worden met de juiste afloop van de bestrating (in verband met de afvoer van regenwater). Daarnaast zal een keuze gemaakt moeten worden voor een bepaalde steen (verschillende soorten stenen hebben verschillende soorten eigenschappen). Hoveniersbedrijf Goes heeft ruime ervaring met het aanleggen van de juiste bestrating en kan het door u beoogde eindresultaat realiseren.

Omdat bestrating van een tuin of oprit zo bepalend is voor de totale uitstraling, krijgt dit onderwerp ook de volledige aandacht tijdens het ontwerpen van uw tuin. Ook als u uw huidige bestrating wilt laten vervangen, kunnen wij u van dienst zijn met de juiste adviezen en het gewenste eindresultaat.

Vraag een bestrating offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u uw oprit of tuin laten bestraten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.
offerte aanvragen