Beplanting

Beplanting in uw tuin zorgt er voor dat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten. Om de beplanting goed tot haar recht te laten komen ontwikkelt Hoveniersbedrijf Goes altijd een beplantingsplan. In dit plan spreekt de hovenier, tijdens het ontwerpen van de tuin, al uw wensen met u door. U kunt hierbij, indien u daar behoefte aan heeft, gebruik maken van de adviezen van Hoveniersbedrijf Goes.

Beplantingsplan

Een beplantingsplan is een overzichtstekening waarop de locaties van bomen, heesters en vaste planten zijn aangegeven. Het beplantingsplan zorgt ervoor dat uw tuin het hele jaar door een fijn aanzicht heeft. Bij het ontwikkelen van het beplantingsplan wordt gekeken naar de eigenschappen van uw tuin.

De keuze voor de juiste beplanting is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de structuur, het type bodem en de ligging van uw tuin. Ook wordt er rekening gehouden met compositie, kleuren, bloeitijden en de intensiviteit van eventueel onderhoud.

Tijdens het ontwikkelen van het beplantingsplan staan uw wensen voorop. Hoveniersbedrijf Goes zal u adviseren om er voor te zorgen dat u het gewenste eindresultaat geleverd krijgt.

Seizoengebonden beplanting

Seizoengebonden beplanting in uw beplantingsplan zorgt er voor dat uw tuin ieder seizoen een belevenis is. Zo kunt u ook in de winter genieten van mooi groen terwijl tijdens de zomer of lente alle kleuren en bloemen mooi naar voren komen. Dit wordt natuurlijk met u besproken tijdens de ontwikkeling van het beplantingsplan.

Laag onderhoud intensief beplantingsplan

Ook bestaan er mogelijkheden om de intensiviteit van onderhoud mee te nemen in het beplantingsplan. Dit kan de intensiviteit van onderhoud aan uw tuin verlagen of verhogen. Het is mogelijk om een onderhoudscontract op te stellen, maar niks is verplicht.

Aanleg van Gazon

Het gazon is een onderdeel van het beplantingsplan en ook de aanleg hiervan kan worden meegenomen tijdens de ontwikkeling van dit plan. Wij kunnen zowel graszoden plaatsen als graszaad zaaien.

Het voordeel van graszoden is dat deze het hele jaar door geplaatst kunnen worden. Dit in tegenstelling tot het zaaien van graszaad, hetgeen alleen mogelijk is in de maanden mei tot en met augustus.

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Ontwikkel dan samen met Hoveniersbedrijf Goes een beplantingsplan. Dan komt uw tuin echt tot zijn recht!

Heeft u de wens om specifieke beplanting toe te voegen aan uw tuin dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk onze beplanting projecten

hovenier Beplanting Bestrating Grondwerk

Aanleg tuin in Santpoort

Bekijk project
hovenier Beplanting Bestrating Grondwerk

Tuinrenovatie Velsen-Zuid

Bekijk project
hovenier Beplanting Bestrating Grondwerk Tuinonderhoud

Achtertuin en oprit Driehuis

Bekijk project

Waarom beplanting laten aanleggen door Hoveniersbedrijf Goes?

De beplanting binnen uw tuin is een bepalend onderdeel van de complete uitstraling van uw tuin en kan er voor zorgen dat u ieder seizoen kan genieten. Ook kan dit de onderhoudsintensiviteit beperken. Het kiezen van de juiste beplanting zorgt er voor dat u meer plezier heeft van uw tuin.

Vraag een beplanting offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een beplantingsplan voor uw tuin of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.
offerte aanvragen